Kinderpostzegelactie voor kinderen die niet naar school kunnen

De jaarlijkse kinderpostzegelactie vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die niet naar school kunnen of willen. De Stichting Kinderpostzegels heeft dat vandaag bekendgemaakt. Al zestig jaar gaan basisschoolleerlingen langs de deuren om kinderpostzegels en kaarten te verkopen. 

De jarenlange samenwerking met basisscholen was volgens directeur van de Stichting Kinderpostzegels Nelleke Bakkeren-Voogt aanleiding voor het gekozen thema. "In dit jubileumjaar geven we daar met ons thema 'Laat kinderen leren' uitdrukking aan. Goed onderwijs in een veilige omgeving is van doorslaggevend belang voor kinderen."

Met de opbrengst van de verkoop worden projecten in binnen- en buitenland gefinancierd waarin de ontwikkeling van kinderen centraal staat. In de laatste week van september worden de zegels weer aan de deur verkocht.

Lees ook:Marry Poppins koopt eerste velletje kinderpostzegels
Lees ook:9,5 miljoen opgehaald met kinderpostzegels
Lees ook:Wilt u kinderpostzegels kopen?
Lees ook:Kikid lanceert weerbaarheidstraining ‘Ik hou van mij’ voor jongeren
Lees ook:Cito-toets 2009 vandaag van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>