Leer je kind online beter lezen met leesspelletjes

Onze zoon zou van de juf wel iets sneller mogen lezen. Wij vinden het allang super wat hij kan, maar inderdaad: echt tempo heeft hij nog niet. Oefenen, oefenen, oefenen, is het wijze advies van de juf. Maar ja, met je vader of moeder rijtjes woordjes lezen; da's niet leuk! Gelukkig biedt internet uitkomst. Op deze site kunnen kinderen drie soorten leesspelletjes doen, waarmee ze hun leesvaardigheid op aantrekkelijke manier vergroten. Wouter heeft in elk geval een stuk meer lol in het lezen, zeker omdat er achterafeen score in beeld komt. Beetje competitie met jezelf kan geen kwaad.

Lees ook:Lezen: begrip en techniek
Lees ook:Kidsweek Junior: hulpmiddel bij het lezen of gewoon interessant?
Lees ook:Nederlandse kinderen lezen steeds slechter (de mijne doet mee!)
Lees ook:Onderzoeker: ‘baby van negen maanden kan leren lezen’
Lees ook:Sms-taal juist goed voor kinderen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leer je kind online beter lezen met leesspelletjes

  1. kimberly

    ik vind het heel erg goed dat jullie dit doen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>