Disney lanceert website voor ouders

Het in tekenfilms, feelgoodfilms en pretparken gespecialiseerde bedrijf Walt Disney komt met een website waar ouders allerlei informatie over kinderen kunnen opzoeken en uitwisselen. Dat heeft vicepresident Paul Yanover van Disney Online dinsdag laten weten.De testversie van DisneyFamily.com wordt eind deze week gelanceerd. Volgens Yanover is het ,,een plaats voor ouders om online alle antwoorden te vinden die ze nodig hebben''. Het gaat bijvoorbeeld om zaken als kinderen met slaapstoornissen of problemen op school.

In de komende maanden voegt het concern ook een variant op de internetencyclopedie Wikipedia, Parentpedia, aan de site toe. Gebruikers kunnen hier hun kennis en inzichten delen met andere bezoekers van de site.

Lees ook:Phineas and Ferb leren kinderen vanaf nu veilig internetten
Lees ook:Hét basisschoolboek, eind augustus in de winkels!
Lees ook:Disney verloot stem voor kind in nieuwe film Cars 2
Lees ook:Bibbers.nl: website voor kinderen met angstklachten
Lees ook:Daarom zijn jongens beter in wiskunde…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Disney lanceert website voor ouders

 1. Marion

  Met de website http://www.peuteren.nl loopt Nederland vooruit op de plannen van Disney. Op deze website wordt de informatie van zwangerschap tot kleuter al gebundeld en ligt de nadruk hierbij ook op het uitwisselen van ervaring van ouders en het verstrekken van zoveel mogelijk informatie.
  Het enige dat ontbreekt is de variant op Wikipedia…

    /   Reply  / 
 2. club penguin

  Thanks for sharing this great piece. Very interesting ideas! (as always, btw)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>