Nog twee dagen vakantie. Wat gaan we doen?

We zijn op de een-na-laatste dag van de herfstvakantie aangekomen. En omdat het vandaag niet al te koud lijkt te worden, is het misschien wel een leuk idee je kinderen ergens mee naartoe te slepen. Maar waar NU WEER naartoe, is bij mij dan altijd de vraag. Zojuist kwam ik terecht op een pagina waar we wat aan hebben, als ouders met herfstvakantie kinderen. Kartoenz biedt een keur aan leuke uittips. Even een kijkje nemen dus en prettige dag gewenst!

Lees ook:Stofenzo.nl hééééle leuke kussentjes en dekbedjes!
Lees ook:Volop uitverkoopfeest bij Jimmy and Jill
Lees ook:Vintage4Fun: 1steklas tweedehands kleding op internet
Lees ook:Nooit uitgespeeld met de houten puzzel
Lees ook:Aapie babyschoenen: voor de allerleukste en goed betaalbare babyslofjes!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nog twee dagen vakantie. Wat gaan we doen?

  1. Liz Jasica

    Nog twee dagen vakantie. Wat gaan we doen? | Kinderspul was a quality article. I’d like to write like this too – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>