Vos en Haas, boek om te leren lezen

Een geschikt boek voor kinderen die zelf beginnen te lezen met prachtige tekeningen van Thé Tjong Khing. Tijdens de avonturen van Vos en Haas en hun buurman Uil, groeit de moeilijkheidsgraad van de tekst zeer geleidelijk van leesniveau AVI-1 tot AVI-4. Het boek is echter zo spannend en grappig, dat de prille lezer dat niet eens merkt!

Lannoo, € 14,95

Lees ook:Bedreigde dieren
Lees ook:Ogen tekort bij O Monster eet me niet op
Lees ook:Irah en de dieren, zo hoort een kleuterboek te zijn
Lees ook:Onderzoeker: ‘baby van negen maanden kan leren lezen’
Lees ook:Boek voor nieuwsgierige kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>