Verh!p babykleding; verantwoord en héél leuk!

Met het nieuwe kledingmerk verh!p wordt verantwoorde babykleding kopen een makkie! De collectie voldoet namelijk aan alle moderne eisen. En dat betekent dat wie verh!p koopt precies weet waar, hoe, door wie en waarvan de kleding is gemaakt. De verh!p collectie bestaat uit broekjes, truitjes, vestjes, boxpakjes. mutsjes en slabbetjes en een dekentje voor kinderen van 0 tot en met 6 maanden. Wie in november een aankoop doet steunt hiermee de crowdfundingcampagne die bestaat uit diverse events, korting- en winacties. Tijdens deze campagne is de kleding van verh!p verkrijgbaar via de de crowdfundingpagina. Ná de campagne kan iedereen die de babykleding wil kopen terecht bij de webshop.
Verantwoord ondernemen, prijs en kwaliteit

Onderneemster Brendy Boogaard uit Rotterdam beëindigde een succesvolle carrière in de duurzaamheid om verh!p leven in te blazen. Door haar inzet weet je 100% zeker dat je hoogwaardige kleding koopt die géén negatieve impact heeft op mens, dier en milieu. Het concept is tot in de kleinste details uitgewerkt. Zo zit er geen nikkel in de drukknoopjes en zijn andere schadelijke stoffen die in veel babykleding zit bij verh!p weggelaten of vervangen door een vriendelijk alternatief.

Verh!p geef je door

De collectie van verh!p is van hoge kwaliteit, slijtvast en gaat dus erg lang mee. Zó lang dat verh!p stimuleert dat de kleding wanneer deze te klein wordt door te geven aan een ander kind. Daarvoor is een mooie weggeef doos ontwikkeld waarmee de kleding een tweede leven tegemoet kan gaan, geheel volgens het principe van hergebruik.

Doordacht design

Alle ontwerpen zijn getest door ouders en hun baby’s en uitgevoerd in zijdezacht 100% bio-katoen en voorzien van het GOTS (Global Organic Textile Standard) certificaat. Op verzoek van alle testpersonen zijn de mouwen en voetjes verstelbaar en werkt het design mee aan een soepel aan-en uitkleed ritueel. De collectie van verh!p wordt gemaakt in Turkije waar Brendy geregeld toezicht houdt op de productie. Handig merk dus dat verh!p, in een wereld waar (groot)ouders zich steeds bewuster worden van wat ze hun (klein)kinderen laten dragen, eten en beleven.

Lees ook:Enjoy Summer with [email protected] for Girls!
Lees ook:Belito Baby Boutique: Babykleding in mediterrane stijl
Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop
Lees ook:Nieuw UNISEX kinderkledingmerk in Nederland: Mói
Lees ook:Puur Sammy’s heeft de allerfijnste biologisch katoenen pakjes voor onze allerkleinste popjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>