WONDER! toont puurheid van jonge baby’s

In augustus verschijnt bij Uitgeverij Kok WONDER!, een prachtig fotoboek met foto’s van pasgeboren baby’s, korte tekstjes en quotes. De unieke verzameling pure foto’s maakt het boek tot een ode aan het wonderbare begin van ieder nieuw leven. Auteur van WONDER! is Marjan Laban. Jarenlang werkte zij als creatief redacteur van het damesblad EVA en stylist. Daar werkte zij nauw samen met een fotograaf, die haar inspireerde om ook zelf te gaan fotograferen. Dat dit baby’s moesten zijn, was al snel duidelijk. Baby’s fascineren: ze hebben nog niets gepresteerd en toch zijn ze in staat om mensen de gelukkigste dag van hun leven te bezorgen, gewoon door er te zijn.

‘Je kunt niet dichter bij het leven komen dan door het zien van een pasgeboren baby.’
(- Marjan Laban)

Marjan Laban heeft een eigen fotografiepraktijk, waar ze op aanvraag workshops Newborn Fotografie geeft. Meer info: www.marjanlaban-fotografie.nl.

Lees ook:Victoria Beckham draagt hakken van 22 cm…en een baby
Lees ook:Zie hier de dikste baby ter wereld!
Lees ook:Cool: je bevalling laten vastleggen door een professioneel fotograaf
Lees ook:Trend: het persoonlijke geboortekaartje
Lees ook:Mijn mooiste foto van de kinderen nu op canvas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>