Warmtetip: ijsje moedermelk!

Ja echt, er zijn moeders die dat doen. Die bevriezen hun moedermelk om de kindertjes mee af te koelen in deze warme dagen. Ik frons daar wel een beetje mijn wenkbrauwen van. Maar ach, ieder z’n ding, niet. Kathryn Ward (38) kwam met dé oplossing om haar vier maanden oude zoontje Torin wat verkoeling te brengen: een overheerlijk ijsje van haar eigen melk.  “In een Facebookgroep zag ik dat je ijsvormpjes kunt kopen, speciaal gemaakt voor kleine handen. Ik gebruik echter gewoon een standaardvorm. Hier doe ik dan mijn uitgekolfde moedermelk in,” vertelt ze aan Manchester Evening News.Torin kan er geen genoeg van krijgen. ‘’Hij probeert zelfs het hele gevaarte in zijn mondje te krijgen!’’, aldus Kathryn.

Lees ook:Moedermelk voor iedere te vroeg geborene in het VUmc
Lees ook:Harper Beckham stijlvolste celeb-baby van dit moment!
Lees ook:Moedermelk Netwerk
Lees ook:Baby Caro Emerald mee naar concerten
Lees ook:Trek in een ijsje…gemaakt van moedermelk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>