Trend: het persoonlijke geboortekaartje

De digitale wereld wordt steeds onpersoonlijker. Een berichtje via Whatsapp of Facebook is al snel verstuurd. Je stuurt het de lucht in en je hebt er geen omkijken meer naar. Met trouwkaarten of geboortekaarten is dit een ander verhaal. Deze kaarten worden traditiegetrouw vaak nog met de post verstuurd. Hallmark heeft nu iets bedacht waarbij je digitaal en snel een persoonlijk geboortekaartje kan versturen.

Je eigen ontwerp

Wat is er nou leuker dan een geboortekaartje met een foto wat jouw pasgeboren kindje? De geboortekaarten kun je zelf aanpassen. Heb je een leuk ontwerp gezien? Maar wil je de achtergrondkleur blauw in plaats van roze? Dat kan. Wil je de tekst aanpassen? Geen probleem. Ook kun je een foto of een illustratie toevoegen. Je kunt op deze manier van een bestaand ontwerp een uniek geboortekaartje maken voor jouw kleintje. Ook kun je kiezen uit leuke themakaarten. Bijvoorbeeld Disney, Holland of Bobbi beer. Je kunt kiezen uit dubbele vierkante kaarten (12.7 x 12.7 cm) of panorama kaarten (21 x 10 cm).

Gratis proefdruk

Stel, je denkt dat je een mooi kaartje heb samengesteld. Je bestelt hem en je ziet dat hij toch niet zo mooi is als je had gedacht. Dat is balen. Daarom kun je een proefdruk laten maken. Bestel je op werkdagen voor 19:30 uur, dan wordt je proefkaartje dezelfde dag nog verstuurd. Dit geldt ook voor definitieve kaartjes. Mocht de proefdruk toch niet helemaal naar wens zijn of is de kleine geboren? Dan kun je de kaart gemakkelijk aanpassen en bestellen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>