Zwangere Finse vrouwen krijgen allemaal complete babyuitzet

Alle zwangere Finse vrouwen krijgen een doos gevuld met een babyuitzet. Die doos is de wieg voor de baby in de eerste maanden. Het doel: alle kinderen een gelijke start geven.  In de doos zitten rompers, kruippakjes, een slaapzak, een skipak, verzorgingsproducten, luiers, beddengoed, speelgoed, een prentenboek, zoogcompressen en condooms. Al 75 jaar krijgen Finse aanstaande mama’s deze doos. Althans, als ze willen. Ze mogen ook kiezen voor een vergoeding van € 140, maar 95% kiest alsnog voor de doos. Bijzonder concept hè?

Lees het complete artikel over de ‘blije doos’ uit Finland hier.

Lees ook:Survivalpakket nieuwe vaders ‘vol humor’ en ‘slechts’ 19,95
Lees ook:Huiswerkbegeleiding voorlopig niet vergoed
Lees ook:Madelijne Kool brengt lied uit voor kersverse moeders!
Lees ook:100% Mama Event: voor hippe moeders van té leuke kinderen
Lees ook:Wie wint de titel ‘Mooiste Zwangere Buik van Nederland’?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>