Bijzondere nieuwjaarsgeboorte in het Amerikaanse Cleveland

Wow, wat een gaaf nieuwjaarsdagverhaal! In het Amerikaanse Cleveland werd een baby geboren. En dat is niet zo heel bijzonder, ware het niet dat de vader en de moeder ook allebei op 1 januari jarig zijn!  Papa en mama zijn verrukt: “Als je tegelijk met je geliefde jarig bent en je dochter ook nog op dezelfde dag wordt geboren, is dat ongelooflijk. Het is een zegen”, aldus de kersverse vader van het kleintje tegenover Fox 8. Dat de baby op dezelfde dag als haar ouders ter wereld kwam, is overigens toeval. De baby werd namelijk pas op 10 januari verwacht.
Omdat de ouders van het pasgeboren meisje erg van de herfst houden, hebben ze voor de naam ‘Autumn’ gekozen. Prachtig!

Lees ook:Op één dag, in één plaats twee baby’s met zelfde voor- en achternaam geboren
Lees ook:Zelf in stuitligging geboren? Vergote kans dat je kind ook zo komt!
Lees ook:Zoon voor Jan Smit en Liza Plat
Lees ook:Vrouw bevalt van baby van bijna NEGEN kilo!
Lees ook:12-ponder geboren in Duits ziekenhuis…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>