KipKep Woller houdt babybuikjes lekker warm

Heeft je kind buikpijn? Koop dan KipKep! De populaire warmtebron van KipKep, de Woller, zal dit najaar als Limited Edition in de kleur ‘Dreamy Sand’ verkrijgbaar zijn in Nederland. Het met vlaszaad gevulde kussen dat verwarmd (en tevens gekoeld) kan worden, is speciaal ontworpen om darmkrampjes bij baby’s te verlichten. Door de unieke vorm past de Woller precies op het buikje van de baby en geeft deze een zachte, aangename druk daar waar nodig is. De warmte werkt ontspannend. Uiteraard is de warmtebron ook heel geschikt om het bedje voor te verwarmen en is hiermee een veilig alternatief voor de heetwaterkruik. De Limited Edition kleur Dreamy Sand is dé kleur voor het najaar van het Nederlandse merk KipKep.

Lees ook:Win een Blenker Kids van KipKep op kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Warm aanbevolen: de magnetronknuffels, sloffen en nekwarmers van Uiltjeknappen.nl
Lees ook:KIPKEP prestenteert de nieuwe Blenker Poncho
Lees ook:Simply Small: fijne babybasics mét limited editions
Lees ook:VOGUE Girl – Trendy en Playful nieuw design!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>