Alles over kindernamen door de jaren heen…

Jij wil natuurlijk ook dol en dolgraag weten of je je kindje een hippe naam hebt gegeven. Wij kozen dit jaar voor Isabelle Lily. Niet bijster origineel, maar wij zijn er nog steeds heel blij mee. In dit leuke artikel op de website van Linda lees je van alles over de leukste kindernamen door de jaren heen. En? Staat die van jou erbij?

Lees ook:Nieuwe Linda in teken van (bekende) baby’s
Lees ook:Website De Leukste Kinderen is vernieuwd
Lees ook:Nieuwe Linda.Magazine zal veel moeders aanspreken
Lees ook:kinderwebwinkel.nl: leuk en niet duur!
Lees ook:Helft ouders heeft spijt van kindernaam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>