Wat een huilbaby wil? Huid op huid-contact!

In mijn zoektocht naar een oplossing voor het huilgedrag van onze baby, kwam ik dit artikel tegen, waar ik andere ouders met hetzelfde probleem graag op wil wijzen. We doen er vanalles aan om het probleem met rust, regelmaat en reinheid op te lossen lijkt wel. Inbakeren, stil wegleggen… Terwijl de baby zeer waarschijnlijk huilt omdat het een diepgeworteld verlangen heeft naar huid op huid contact. Dragen dus. Optillen. Op je borst, in je armen in slaap laten vallen. Daar vaart een kindje wel bij. Ik merk in elk geval dat mijn baby dat het allerfijnst vindt. Daarom wend ik mij ook niet tot osteopaten en ga ik er vanuit dat ik haar niet kan verwennen met mijn overdadige aandacht. En het is misschien wel eens dodelijk vermoeiend en ontzettend onhandig, zo’n ‘claimerige’ baby, maar geef er maar lekker aan toe!

Lees ook:Bonkie inbakerdoeken: handig en vooral ook erg leuk
Lees ook:Man geeft kind de borst; hoeveel gekker gaat het worden?
Lees ook:Chewelry, omdat kinderen graag jouw ketting opeten
Lees ook:Dress Like Flo: wát een ontzettend leuk meidenmerk!
Lees ook:De Baby Shusher: ideaal voor huilbaby’s en onrustige kleintjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>