Dé manier om je baby heel snel zindelijk te maken!

Een nieuwe hippiemethode uit Amerika probeert kinderen zonder luier zo snel mogelijk zindelijk te maken, lees ik op VROUW.  Ouders proberen ‘te lezen’ wanneer hun kinderennaar de wc moeten en gaan dan op zoek naar een toilet, potje of zelfs een bosje zodat hun kind naar de ‘wc’ kan. De methode is in Amerika al vrij populair. Ouders besparen op luiers, maar de kinderen blijven zo ook vrij van luieruitslag. Ik zou echt niet weten waar ik de tijd vandaan zou moeten halen om dat op me te nemen. Daar gaan toch echt zeeën van tijd inzitten? En hoeveel ongelukjes kun je aan?Niet iedereen die fan is van deze methode, bant de luiers voor de volle 100 procent. Veel ouders die de deur uit moeten, gebruiken stoffendoeken om het kliederen toch een beetje te beperken. Een moeder die helemaal thuis is in de methode vertelt: “Je kunt je kind bijna overal bovenhangen, mensen hebben toch geen idee wat je aan het doen bent.”

Meer informatie: www.diaperfreebaby.org

Lees ook:Maak je baby razendsnel, zonder luier, zindelijk
Lees ook:Hippe wasbare luiers: PandaBaby heeft het!
Lees ook:Zindelijkheid stimuleren, niet trainen
Lees ook:Peuters stellen zindelijk worden steeds langer uit
Lees ook:Run op luiers in het zuiden van Noorwegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>