Tablets zijn hartstikke slecht voor de ontwikkeling van een kind

Hm…wij krijgen onze drie maanden oude dochter zonder problemen rustig als we haar Baby-tv op de iPad laten zien. Dat doen we uiteraard met mate en echt niet iedere dag, maar feit is wel dat ze het geweldig vindt. Toch doen we er niet verstandig aan, zo blijkt uit een artikel in het Reformatorisch Dagblad. Orthopedagoog en spraaktaalpatholoog dr. Sieneke Goorhuis-Brouwer, lector aan de Stenden Hogeschool in Noord-Nederland: „De tablet blokkeert de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind volledig.”Lees het gehele artikel hier.

Lees ook:Wat als je ene kind slimmer is dan het andere?
Lees ook:Spellen: belangrijk of niet?
Lees ook:Vaders weten weinig van opvoeden
Lees ook:Goedkoop speelgoed inslaan? Vergeet het maar!
Lees ook:Gescheiden ouders laden even op als de kids bij expartner zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>