Ben je een slechte moeder als je je kind geen borstvoeding geeft?

Ik vind van niet. Integendeel. Ik vind dat je als moeder vooral moet geven waar jij je goed bij voelt. Ik vind het dan ook meer dan belachelijk dat je zo weinig informatie op internet kunt vinden over flesvoeding voor de eerste zes maanden en ik vind het nog belachelijker dat het steeds om je oren wordt geslingerd dat borstvoeding het beste voor je kindje is. Op VROUW van De Telegraaf zijn ze er een discussie over begonnen. Heb jij de behoefte om jouw mening over dit onderwerp te ventileren? Doe dat dan hier! Van de kop van de tekst (Ieder kind heeft recht op twee jaar borstvoeding!) gaan mijn haren in elk geval rechtovereind staan.

Lees ook:Als je heel graag een zoon (of juist een dochter) wilt…
Lees ook:Borstvoeding in een restaurant geven: niet chique
Lees ook:Kinderen zijn de nieuwe melkkoetjes van de tv
Lees ook:Etterstralen sneller van school af trappen
Lees ook:Cross nursing: als je vriendin jouw kind borstvoeding geeft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>