Difrax en de Efteling introduceren Jokie fopspenen collectie!

Jokie, de ontdekkingsreiziger met zijn herkenbare rode neus, verkent samen met zijn vriendinnetje Jet de hele wereld. Jokie is bekend uit de attractie Carnaval Festival in de Efteling, maar ontdekt ook de wereld buiten het attractiepark. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke avonturen beleven. De bekende Efteling-figuren zijn erg geliefd bij vele kindjes en hun (groot)ouders. Na een eerdere succesvolle samenwerking introduceren Difrax en de Efteling nu de Jokie fopspenen collectie. De Jokie collectie bestaat uit 5 vrolijke designs zodat de kleine snoetjes er nog liever uitzien!Difrax fopspenen zijn herkenbaar aan het vlindervormige schildje. Het neusje wordt hierdoor altijd vrij gelaten. Ook zitten er gaatjes in het schildje welke zorgen voor extra luchttoevoer wat huidirritatie helpt te voorkomen. Het Combi model is geschikt voor kinderen die zelf de fopspeen omdraaien. Difrax fopspenen zijn beschikbaar in vijf maten die meegroeien met de zuigbehoefte en het gezicht van je kindje vanaf de geboorte.

Stoppen met Foppenboek

Het zuigen op een speen maakt een kind rustiger en geeft een gevoel van veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. Het is belangrijk om het speenzuigen weer op jonge leeftijd af te leren om negatieve gevolgen te voorkomen. In samenwerking met een Pedodontoloog (kindertandarts) en Kinderlogopediste heeft Difrax het boek ‘Stoppen met Foppen’ ontwikkeld. Het boek bestaat uit een 15 daags stappenplan waarbij kinderen op spelenderwijs worden voorbereid op het afscheid nemen van de vertrouwde speen. Het boek is te bestellen via onze webshop of gratis te downloaden.

De collectie

Vanaf januari 2014 start de zoektocht naar de gouden Jokies , verstopt in vijf fopspeen verpakkingen. De gouden Jokie geeft kans op een weekendje in vakantiepark Efteling Bosrijk voor 4 personen en andere prachtige Efteling prijzen. De actieperiode is van januari 2014 t/m juni 2014. De Jokie Fopspenen zijn vanaf november 2013 verkrijgbaar bij de zelfstandige drogisterijen, de Efteling, BabyDump, Prénatal en via www.difrax.com.

Lees ook:André van Duin ontwerpt fospeen voor KiKa
Lees ook:Jonge ouders willen een ‘Henk Schiffmacher’ voor hun baby
Lees ook:Mim-Pi brengt kleurrijke schoenencollectie!
Lees ook:Geen gebroken nachten met Difrax S-flesverwarmer (win er eentje!)
Lees ook:Voorkom Mecicaanse griep met een speen met naam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>