12-ponder geboren in Duits ziekenhuis…

WOW! In het Duitse Leipzig is gisteren een baby van 6,1 kilo geboren. Het meisje, Jasleen, kwam zonder keizersnee ter wereld. Respect hoor! Ze is 57,5 centimeter lang. Dat heeft het ziekenhuis waar het kind werd geboren, bekendgemaakt. Pas na de bevalling bleek dat de moeder leed aan zwangerschapsdiabetes. Dat is de oorzaak van het gewicht van Jasleen. Gemiddeld weegt een baby bij de geboorte zo’n 3,5 kilo. De lengte van een pasgeborene is gemiddeld 50 centimeter.

Lees ook:Baby’s worden dikker en dikker geboren
Lees ook:Jongste baby ooit uit ziekenhuis ontslagen
Lees ook:Vrouw bevalt van baby van bijna NEGEN kilo!
Lees ook:Dikke zwangeren krijgen zware baby’s
Lees ook:Je zwangerschapskilo’s ontrafeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>