Deel het eerste woordje van jouw kind op Facebook

Ik zie haar nog zitten, op schoot bij oma, aan tafel op eerste kerstdag in Oostenrijk. Mijn dochter, vijf maanden oud. Het gesprek viel even stil en ze maakte van de gelegenheid gebruik om haar eerste woordje te zeggen. ‘MAMA!’ Luid en duidelijk. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat mijn kerstĀ  geslaagd was! Op deze Facebookpagina kun je het eerste woordje van jouw kind delen. Leuk initiatief van Fisher Price, want wij moeder praten maar wat graag over onze kleintjes!

Lees ook:Leren lezen
Lees ook:Kerst vieren samen met…Dora!
Lees ook:Peuter koopt auto via e-Bay
Lees ook:Ontwerp een T-shirt voor Bomba en win…jouw ontwerp in de collectie!
Lees ook:De feestdagen zijn pas compleet met Peppa!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>