Moeders massaal aan de billenspray

In oktober heeft Mama & Zo, het sociale netwerk voor zwangere vrouwen en moeders in Nederland, de Multilind Baby Billenspray laten testen door haar lezeressen. Doel was te achterhalen of de Nederlandse moeder liever een billencrème op baby’s billetjes smeert of de voorkeur geeft aan een billenspray. De uitslag was duidelijk: maar liefst 77% van de testmama’s is overtuigd geraakt van de Multilind Baby Billenspray en prefereert sprayen boven smeren. Hygiëne, gebruiksgemak en een effectieve werking tegen luieruitslag waren de doorslaggevende redenen.Luieruitslag is een veel voorkomende kwaal onder baby’s. Maar liefst 78% van de testmama’s geeft aan dat haar baby zeer regelmatig last heeft van luieruitslag, zeker ieder kwartaal. Doorkomende tandjes zijn de voornaamste oorzaak en de luieruitslag uit zich in de vorm van rode billetjes, pukkeltjes of open wondjes. 82% van de Nederlandse moeders ervaart luieruitslag als vervelend.

Multilind Baby Care heeft de Baby Billenspray ontwikkeld als effectief middel tegen luieruitslag, zonder dat hierbij het pijnlijke huidje aangeraakt hoeft te worden. Het product is gebaseerd op zinkzalf en heeft een tweevoudige werking. De Baby Billenspray beschermt namelijk het tere huidje en behandelt deze. De huid kan blijven ademen omdat het product een dun laagje over de huid vernevelt. Voor moeders biedt sprayen vele voordelen zoals hygiëne en gebruiksgemak. 45% van de testmama’s beoordeelt de Multilind Baby Billenspray als ‘zeer goed’ en 27% als ‘goed’. 77% van deze vrouwen zal voortaan een billenspray gebruiken in plaats van billencrème.

Multilind Baby Care brengt effectieve babyverzorgingsproducten op de Nederlandse markt. De combinatie van verzorgende en werkzame ingrediënten zijn kenmerkend voor de Multilind producten die tevens vrij zijn van kleur- en geurstoffen. Het merk is verkrijgbaar bij de apotheek, DA en DIO drogist.

Testmama Claudia Wouters:
“Ik heb de Multilind Baby Billenspray mogen testen. Onze dochter heeft snel rode billetjes en vindt het verschrikkelijk als we haar dan aanraken. De eerste keer hield ze haar beentjes stijf bij elkaar, maar nu ze weet dat we alleen maar sprayen en haar huidje niet aanraken, vindt ze het prima. Sterker nog: ze ligt in een deuk, zo’n grappig gevoel vindt ze het. Super product en jammer dat we het niet eerder hebben ontdekt want dat heel wat traantjes gescheeld!”

Lees ook:Multilind Baby Care introduceert nieuwe producten
Lees ook:Testmama.nl test producten voor moeders én kinderen
Lees ook:Bamboom: trendy en zachte babyproducten van…bamboe!
Lees ook:Pasgeboren baby drijft ouders een beetje uit elkaar…
Lees ook:Boze moeders zijn slechte moeders (vinden ze zelf!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>