Drinkprobleem baby kan door te korte tongriem komen

Een te korte tongriem zou aan de basis kunnen liggen van de drinkproblemen die enkele baby’s ervaren. Daarom roepen drie Nederlandse kinderartsen de gynaecologen en vroedvrouwen op de tongriem na de geboorte te controleren.┬áHet probleem is gemakkelijk te verhelpen door de tongriem door te snijden. (Brrrr…) Het schijnt eeuwenoude kennis te zijn, maar wel eentje die volgens de Nederlandse dokters vergeten in geraakt. Nu borstvoeding weer meer onder de aandacht wordt gebracht, komt het probleem van de tongriem volgens hen weer om de hoek kijken, zo schrijft De Telegraaf.

Lees ook:10 maanden oude baby even zwaar als kind van vijf!
Lees ook:Hoogbegaafdde kids komen aandacht tekort
Lees ook:Tongoperatie helpt baby bij borstvoeding
Lees ook:Heel veel ouders vergeten eigen paspoort kind te halen
Lees ook:Televisie tijdens zomervakantie half uur langer aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>