Was ik nou links of rechts aan het borstvoeden?

Milk Bands™ vertelt het je! Deze borstvoedingsbandjes zijn namelijk speciaal ontworpen om vrouwen een makkelijk en simpel hulpmiddel te bieden bij het geven van borstvoeding. Dankzij de reliëfletters en de tijdsindicatie weet de moeder altijd in één oogopslag precies hoe laat de baby gedronken heeft en uit welke borst. Het borstvoedingsbandje is met simpele beweging omkeerbaar waardoor het niet van pols verwisseld hoeft te worden. Tja, ieder zijn ding hoor. Ik vind het nou niet echt een sieraad om je pols (en van mij zou niet de hele wereld mee hoeven te lezen), maar handig is het natuurlijk wel. Milk Bands™ borstvoedingsbandjes worden gemaakt van huidvriendelijke siliconen zoals die ook in babyspenen worden gebruikt. Het borstvoedingsbandje gaat maanden mee en zijn eenvoudig schoon te maken. De Milk Bands™ borstvoedingsbandjes zijn er in 10 verschillende kleuren. De pastel armbandjes zijn er in de kleuren roze, blauw, paars, geel en groen. Deze hebben witte glijdertjes.

Lees ook:Chewelry, omdat kinderen graag jouw ketting opeten
Lees ook:Het beste kerscadeau: een kindersieraad van LOVY
Lees ook:Bella Luca Sieraden lanceert bijzondere geboortesteen ringen
Lees ook:‘SOS eerste hulp’ zwangerschapsproducten van Earth Mama Angel Baby
Lees ook:Borstvoedingspop zorgt voor veel woede

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Was ik nou links of rechts aan het borstvoeden?

 1. Tanya van Wilgenburgh

  De Milk Bands zijn nu leverbaar in 10 kleuren. Naast de pastel kleuren: wit, zwart, rood, marine en zwart. Deze bandjes hebben de glijdertjes in dezelfde kleur als het bandje!

    /   Reply  / 
 2. Gavin Mitchen

  Thank you for one more great article. I want to thank you for the effort you have made in writing this article Was ik nou links of rechts aan het borstvoeden? | Kinderspul. I am hoping for more from you sooner or later as well.

    /   Reply  / 
 3. Dylan Laigle

  Spent my time to read all of the comments, however I really enjoyed the post Was ik nou links of rechts aan het borstvoeden? | Kinderspul. It proved to be very helpful to me and I am sure to all of the commenters here! I’ll get your feed, please keep posting!

    /   Reply  / 
 4. Mama Cadeau

  Heel goed gedaan! Ik heb een aantal artikelen op je website gelezen, en jouw blog spring eruit: erg interessant en een schat aan informatie.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>