Hoe laat je je kind een nacht doorslapen?

Gebroken nachten, het kan je bijna je huwelijk kosten. Ons zoontje is een tijd lang midden in de nacht wakker geworden, om vlak voor het weer licht werd weer in slaap te vallen. Gek werden we ervan. We hadden er alles voor over om weer eens een nacht lekker door te slapen. Uiteindelijk bood een logeerpartij bij opa en oma uitkomst. Daar sliep ie wel door enne…wij thuis ook! Op HLN staan enkele tips om je kindje lekker door te laten slapen. Lukt het niet? Dan een logeerpartij!

Lees ook:Handige website over baby’s & slapen: slaapbabyslaap.nl
Lees ook:Zo gaan je kids zonder problemen terug naar school
Lees ook:Zo slaapt je kind het lekkerst en het rustigst!
Lees ook:Fijne slaapzakjes van ISI Mini, waarmee je kunt reizen!
Lees ook:Op www.poppen-paradijs.nl vind je het leukste meidenspeelgoed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>