Halal babyvoeding in Nederlandse ziekenhuizen

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis serveert baby’s sinds deze week halal voeding, als de ouders dat willen. De voeding is volgens de islamitische regels klaargemaakt. Tja, waarom ook niet? Als een groot deel van je 'gasten' voorkeur geeft aan islamitisch voedsel, dan doe je er goed aan dat ook te geven.

Volgens het ziekenhuis namen veel ouders eten van thuis mee voor de kleintjes. Omdat de artsen dan niet weten of het kind de juiste voeding binnenkrijgt, heeft het ziekenhuis vanuit Engeland de halal babyvoeding geïmporteerd. Voor volwassen patiënten is in diverse ziekenhuizen al halal voedsel beschikbaar.

Lees ook:Moslim-proof babyvoeding in Nederlandse winkels
Lees ook:Hypnose moet ziekehuisbezoek voor kinderen minder erg maken
Lees ook:Vierde zoon voor Frans en Mariska Bauer
Lees ook:ADV: “Dat lust ik niet…”
Lees ook:Artsen moeten meer rekening houden met moederinstinct

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>