Simply Small: fijne babybasics mét limited editions

Kijk nou eens op de site, wat een feestelijke limited edition shirtjes van Simply Small! Superfijne basics, afgewisseld met een limited edition item: je vindt het op www.simplysmall.nl. En de prijs is fijn. Geen waanzinnige bedragen voor simpele babyartikelen, maar normale cijfers! Simply Small is ontstaan vanuit de behoefte aan leuke baby kleding; mooie basics en shirtjes met leuke, stoere, lieve en stoute prints.Natuurlijk in frisse, heldere kleuren en gemaakt van een uitstekende kwaliteit. Er is naar gestreefd om niet alleen de prijzen van de basis lijn maar ook die van de shirtjes met print zo betaalbaar mogelijk te houden.

Lees ook:IKKS beachwear voor boys & girls!
Lees ook:Etiquette Clothiers lanceert unieke collectie Nijntje sokken
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten
Lees ook:IKKS brengt geweldige strandcollectie voor jongens en meisjes
Lees ook:Nieuw in Nederland Mundo Melocotón: praktisch, comfortabel, draagbaar, kleurrijk én betaalbaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>