Moeders herkennen poepluier eigen kind feilloos

Gisteren kocht ik op de markt bij de sokkenkraam een legging voor mijn dochter. De man van de kraam hield het kenmerkende marktpraatje; 'Heeft u de goede maat mevrouwtje? Rekening gehouden met de luier?' Jaja. Alles check! En daarna vervolgde hij; 'Ik heb gisteren iets leuks gezien over luiers! Op Teleac! Het programma heet Hoezo? met Bart Peeters. Daar kregen vijf moeders twee luiers te ruiken. En iedere moeder pikte er feilloos de luier van het eigen kind uit. Is dat niet apart?' Ja, heel apart… Zou ik dat ook kunnen?

Kijk hier naar het filmpje! het fragment start op 31 minuten!

Blijkbaar wel dus. De marktmeneer schreef de naam van het programma op het zakje waar de legging voor mijn dochter inging. 'Je kunt het vast wel terugkijken op internet!' Dat heb ik net gedaan. En inderdaad, zonder enige vorm van twijfel wezen alle vijf de moeders 'hun' luier aan. Grappig!

Lees ook:De wasbare luier: terug van weggeweest!
Lees ook:Luiers die met je meedenken: ze zijn in aantocht!
Lees ook:Vaders houden niet van luiers… (Wij wel, toch?)
Lees ook:Wasbare luiers van Pandababy nog beter en hipper
Lees ook:Bevalling van zesling duurt vijf minuten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>