Flip de Beer kijken en memorieën

De computer heeft een redelijk grote aantrekkingskracht op onze oudste van 5,5. Ook hij wil zo nu en dan wel eens even ‘internetten’. Dat mag, maar onder toezicht uiteraard. Niet dat ik bang ben dat hij ineens tegen de grootste vunzigheid aanloopt, het is meer mijn angst dat hij mij het werken wekenlang onmogelijk maakt door mijn pc te laten crashen. Waat hij momenteel helemaal gek van is, is de site van schooltv. Hij kijkt wat filmpjes van Flip de Beer, er wordt wat gememoried en daarna is de spanning er weer een beetje vanaf en pakt hij zijn fiets weer om naar buiten te gaan. Het moment waarop ik opgelucht adem haal…

Lees ook:Helft jeugd kijkt dagelijks filmpjes op YouTube
Lees ook:Site Zappelin goed te doen voor computerende peuters
Lees ook:Wakkere baby
Lees ook:Opvoeden doe je zo
Lees ook:Mijnkindonline.nl start campagne Verliefd op internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>